Körkortstillstånd!

För att KLASS I elever ska få utföra trafikkörningen krävs ett körkortstillstånd.
Detta ansöker man enklast om här och tänk på att beställa i tid.
Till ansökan ska det bifogas ett syntest (görs enkelt hos en optiker).

Hur bokar jag kursen?

Kurserna kan du boka här på hemsidan eller så kan du ringa oss på: 08-648 53 00.

När och hur betalas kursavgiften?

Betala kursavgiften till Bg: 228-3174 senast en vecka innan kurssstarten, ange elevens namn.
Bokar ni er mindre än en vecka innan kursstart går det bra att betala med kort eller kontant på plats.
Vid utebliven betalning kan vi komma att kontakta er för eventuell avbokning.

Hur länge håller ni kurser?

Vi har kurser året runt. Dock har vi färre kurser under vinterhalvåret.
De praktiska momenten, inhägnad körning och trafikkörning, genomförs inte under denna period.
Så snart det blir “körbart” igen prioriteras dessa elever med körtid.

Vem bokar tiden för skrivning hos Trafikverket?

Eleven bokar själv tid för skrivningen på Trafikverket på telefonnummer: 0771-17 18 19 eller här på Trafikverkets hemsida.

Vilket kursmaterial behövs för kursen?

Allt kursmaterial som behövs ingår i kurspriset tillsammans med 700 internetfrågor.

När kan man boka tid för AM skrivningen?

Det kan man egentligen göra när som helst. Men tänk på att eleven måste ha fyllt 15 och vara klar med hela kursen för att få göra skrivningen.

Har ni kölista för fullbokade kurser?

Ja, om du vill gå ett datum som är fullbokat kan du ringa oss på: 08-648 53 00 så sätter vi dig på väntelista.